Za Pjanića zainteresovan čak i trener koji nema kluba

Prema navodima italijanskih medija

Za Pjanića zainteresovan čak i trener koji nema kluba

Za usluge reprezentativca Bosne i Hercegovine, Miralema Pjanića, zainteresovani su brojni klubovi u ovom trenutku, barem ako je vjerovati pisanju italijanskih medija.

Pjanić je i prošle sezone bio ključni fudbaler Juventusa na sredini terena i sasvim je sigurno da bi mogao igrati u bilo kojem klubu u Evropi.

Ranije se pisalo kako je najviše za njegove usluge zainteresovana Barcelona, ali Katalonci se već nekoliko godina spominju kao moguća naredna destinacija Pjanića, pa mnogi više i ne vjeruju toliko u tu priču.

Ipka, kako danas prenosi portal Calcionews24.com, u trku se uključio i Pep Guardiola koji bi Pjanića volio vidjeti u Manchester Cityju, a osim Građana navodno su zainteresovani Bayern Minhen i Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Isti izvor ide tako daleko da spominje i Maurizija Sarrija kao trenera koji želi Pjanića - samo je pitanje gdje ga želi? Naravno, Sarri je već neko vrijeme bez kluba nakon što se razišao sa Napolijem, ali bi, prema pisanju Italkijana, uskoro trebao preuzeti Chelsea, pa bi Pjanićev dom možda u budućnosti mogao da bude London.

Podsjetimo, ranije se već pisalo kako Stara dama za našeg reprezentativca želi 80 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi