Edin Rustemović slobodan igrač

Raskinuo ugovor

Edin Rustemović slobodan igrač

A. Beganović

Iskusni 29-godišnji vezni fudbaler Edin Rustemović slobodan je igrač.

Nekadašnji fudbaler Zrinjskog, Sarajeva, Slobode i Tuzla Cityja, Edin Rustemović, od juče je i službeno slobodan igrač.

Naime, Rustemović se razišao sa svojim dojučerašnjim klubom Shakhterom iz Karagande zbog dugovanja, a svoja finansijska potraživanja će vjerovatno tražiti preko Međunarodne fudbalske federacije (FIFA-e).

Iskusni 29- godišnji veznjak kazahstanski klub je počajao početkom prošle sezone, a u svim takmičenjima za pomenuti klub je odigrao ukupno 32 utakmice uz učinak od jednog pogotka i sedam asistencija.

Inače, Rusemović je u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ostavio dubok trag nastupavši za Sarajevo, Zrinjski, Slobodu i Tuzla City. Ukupno je u elitnom rangu bosanskohercegovačkog fudbala odigrao 144 utakmice uz učinak od 12 pogodaka i 14 asistencija.

Osim u Bosni i Hercegovini nastupao je i u Srbiji za OFK Beograd i Sinđelić, te Turskoj gdje je branio boje Adana Demirspora.

Top Komentari

Zaccheroni
Hajde Dudicu i njega kupi
1 2
Ajdin1995
Pa nije momak lud da dođe kod nas, da mu opet narkomani prijete.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi