Rustemović puni Slobodinu kasu: Karijeru nastavlja u Al Faisalyiju?

Potpisao ugovor sa Slobodom, a sada već na meti novog kluba?

Rustemović puni Slobodinu kasu: Karijeru nastavlja u Al Faisalyiju?

S. Mlaćo

Prije samo par dana Edin Rustemović je postao novi član FK Sloboda. Rustemović je na Tušanj stigao iz turske Adane Demirspor, a vrlo lako bi mogao u narednim danima i napustiti redove bh. premijerligaša.

Naime, u prijateljskom meču protiv bugarskog Arda Kardzhali (0:0) u Antaliji, skauti Al Faisalyija, trenutno trećeplasiranog tima u Saudijskog Arabiji, zapazili su Rustemovića, te ga sada žele vidjeti u svojim redovima.

Pregovori su već uspostavljeni, te bi Sloboda vrlo lako mogao ostati bez važnog pojačanja, ali u slučaju da do dogovora dođe, mogla napuniti svoju kasu, pogotovo ako se uzme u obzir da je Rustemović bez obeštećenja stigao na Tušanj.

Rustemović je u BiH nosio i dres FK Sarajevo, te Drine iz Zvornika.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
igrac u jednoj sezoni nemoze igrati za tri razlicita kluba , kako mozete pisati ove gluposti
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi