Legendarni napadač ima 45 godina, a i dalje izgleda kao iz svojih najboljih dana

Van Nistelrooy oduševio fanove

Legendarni napadač ima 45 godina, a i dalje izgleda kao iz svojih najboljih dana

E. Čaušević

Legendarni nizozemski napadač Ruud van Nistelrooy ovog ljeta počinje svoju trenersku karijeru i to na klupi PSV-a.

Van Nistelrooy je trenurao rezervni tim ovog kluba, a čelnici PSV-a odlučili su mu pružiti veliku priliku i izabrali su ga za šefa stručnog štaba prve ekipe.

PSV je počeo jučer pripreme za novu sezonu, a očekivano legendarni napadač bio je u centru pažnje.

Van Nistelrooy je podijelio na društvenim mrežama fotografiju sa prvog treninga, a mnogi njegovi fanovi bili su oduševljeni jer i dalje izgleda fantastično s obzirom da ima već 45 godina.

Nekadašnji napadač Manchester Untieda i dalje itekako drži do svoje forme i izgleda, te su mnogi poručili da izgleda dosta mlađe nego što to pokazuje broj njegovih godina.

Image

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Van Nistelrooy je imao odličnu igračku karijeru tokom koje je igrao za Den Bosch, Heerenveen, PSG, Manchester United, Real Madrid, HSV i Malagu. Penzionisao se 2012. godine i posvetio trenerskom poslu.

Bio je asistent u reprezentaciji Nizozemske u dva navrata, te je radio u omladinskim selekcijama PSV-a prije nego što je dobio posao trenera prve ekipe.

Top Komentari

Nele.
Meni najdrazi fudbaler. Maestro.
3 0
ForzaZrinja
Rud tenk ju for apstenšn invitejšn raj maj OBN TV
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi