Ružić vrlo brzo napustio Mulalićev Rudar

Otišao iz Crne Gore

Ružić vrlo brzo napustio Mulalićev Rudar

Branislav Ružić nije se dugo zadržao kod Edisa Mulalića u crnogorskom Rudaru.

Nekadašnji čuvar mreže Čelika i Borca u Rudar je došao početkom augusta, ali danas, mjesec dana kasnije, spakovao je kofere i vratio se kući.

Mediji u Crnoj Gori navode kako je Ružić prestao dolaziti na treninge nakon kašnjenja isplate primanja, a pojedini su i osudili njegov potez, navodeći da je time pokazao neozbiljnost jer mu je pri pregovorima jasno pretočeno u kakvoj je situaciji klub.

"Umjesto da nastavi sa dobrim partijama, ovaj golman će do januara biti bez takmičarskih utakmica", pišu Crnogorci.

U ovoj sezoni Ružić je bio prvi izbor na golu Rudara, njegovim predstavama na golu u ovom klubu bili su itekako zadovoljni, no zbog finansijskih problema primorani su naći drugo rješenje.

Uz Čelik i Borac, iskusni golman je u našoj zemlji branio još za Napredak, Radnik iz Bijeljine i Zvijezdu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi