11

Komentari (11)

GAziJA....
Sta je sad ovo? Opet HUSARA vedri i oblaci u Slobodi...a u vakat mu guzu umalo CEPIRAO Mujkanovic..izgleda novi jebac dosao..
jay jay
Sve su ovo husarini igraci ljudi moji, dns svi zajedno vidjeni kad su izasli iz kluba.I ovaj sapina (njegov trener) ce bit novi sef struke upamtite...
Dino_2000
@jay jay Šta očekuješ, vidiš da skoro nikakve razlike nema između PL i federalne lige,igrači jedni te isti se vrte u krug, u jednoj ekipi igrač ne zadrži se ni dvije sezone i ode.
chs1975mostar
to si upravu za pl i prvafbih liga!! rang isti!!!z@nijansu pl bolja!! igraci se vrte u krugu!!iskreno ja sam mislio da Ce sloboda,,celik,,zeljo,,borac,, velez,, ono u pravom smislu se pojacati!!a ne sve igraci iz jedne tepsije idu u drugu!!pa tako u krug!! jedino sto Sarajevo je sad trenutno najozbiljniji klub!! sretno ,, Sarajevu,,zelji,,slobodi,,celiku,,borcu i veležu u iducoj sezoni!! LP ?
Dino_2000
Gdje su ovi pederi iz Vrapčići da nešto komentarišu, hajte sinovi moji čekam vas.
*p!p!t@*
Nisi dovoljno lijep da te jebemo, uzalud čekaš.
Dino_2000
*p!p!@* Evo ga, ovo mi je najmlađi sin.Pa gdje si ti,zar ovako se obraća babi.
chs1975mostar
nevaljala ti to Dino pederi iz vrapcicima!!zasto?? evo ja sam ti ostavio fin kulturan komentar!! mald si tek 19god!! ako ti je po Niku godovno stanje!!zar treba vrjedjanje?? izmedju gore ovih 6 klubova da bude?? da je malo razumijevanja i tolerancije i racionalnog razmišljanja!! da se utale ovih 6klubova!!nebi vakvo stanje bilo !!! opet LP tebi ?,, ljepsa je i komsijska prljava avlija od dusmanske ciste staze!!?
Dino_2000
chs1975mostar Da pročitaš komentare DeleteTheElite, nemozetako i još nekoliko njih vidio bi zašto su ovakvi komentari.Tebi ljudino svaka čast i drago mi je kad mogu sa nekim da razmijenim normalan komentar.A kad te neko ujeda i vrijeđa na svaki članak o Slobodi e onda brate nemogu i neću da ćutim.Živ ti meni bio.
chs1975mostar
nemojte vi gore navedeni da vrjedjte !! hajde da jednom ovde bude normalno komentiranje izmedju klubova koji iole ista VRJEDE u BiH!!///Sarajevo,,zeljo,,sloboda,,celik,,borac i velez///svakom je svoj klub drag!!rivalitet postoji i mora bit!!al ipak ne do mrznje!! kako god svaki od ovih klubova je i losih i dobrih stvari uradio obostrano izmedju svih navedenih KLUBOVA!!@l ipak kad se evo sagleda vise je dobrih nego losih!!((moj licni komentar,,iz zivotnog iskustava,,kroz istoriju,,i činjenice))ipak vjerujte mi da istinska//iskrena MRZNJA ,,nemoze biti izmedju ovih KLUBOVA,,kao mrznja VELEZA prema svinjskom!!moram se ovog dotaci!! ne radi toga da sam pristrasan!!(jesam pristrasan).al eto nek svak vidi i razmisli dali takva mrznja treba izmedju klubova gore navedenih???ovde APELUJEM da se svak okani vise vrjedjanja ovih KLUBOVA!!!s@ svih strana!! LP ?,, jer ipak liga bez ove šestorke!! je smeće!!
Dino_2000
chs1975mostar Obišao sam skoro sve stadione u BiH, toliko je u ljudima mržnje i netrpeljivosti da ne vjeruješ. Niko neće da zaboravi prošlost.Eto kažu Mostarci da je Sloboda nekad u bivšoj državi sjebala Velež, Velež to vratio u ovoj državi kad Sloboda ispade iz PL i još uvijek se to spominje i ne zaboravlja. Evo pred nastupajuću sezonu već se najavljuju iste stvari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.