7

Komentari (7)

Nera
muha
Sta su smatrali da je mogao pokazati?
papagaj
Pa reci da nisu zaslužili, penal nisu svirali, al nek i nisu, nek vide kad sudije keoje utakmicu Bjelice sjetim ti se familije Široki Željo 3-3 penal sviran van 16 metara
kiklop
Nista novo u kamenjaru, nosioci primitivnih vrijednosti
siroki1991
Uzeo je lovu da svira sve za goste, pa mora onda progutati i da mu netko mater koji put spomene, red je... Inace dok se ne uvede VAR u BH nogomet ovakvih scena ce biti svako kolo nazalost. Bitno da su gospoda iz saveza ulozili 6 milijuna u zgradu saveza, a sto se igra na oranicama i sto sude kriminalci niko nista. Zato nam i je plafon prvo pretkolo kvalifikacija!
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa ti kriminalci im pune budzet.
Rajvosa2019
Sve to govori o kakvom kalibru ulicara i bitange se u ovom slucaju radi , nazalost je to postala normala u PL
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti