S Centrotoursom u Izrael putuje 250 navijača

Zmajevi će i u Haifi imati podršku

S Centrotoursom u Izrael putuje 250 navijača

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 16. novembra će u Haifi u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo snage odmjeriti sa Izraelom, a Zmajeve će kao i uvijek imati podršku s tribina.

Za duel našeg fudbalskog nacionalnog tima u Izraelu vlada veliko interesovanje, a posredstvom zvaničnog partnera Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Centrotoursa, put Izraela krenut će oko 250 navijača Zmajeva.

"Putovanje u Izrael je jedno od najzahtjevnijih s obzirom na političku situaciju koja vlada u toj zemlji, međutim kao i uvijek do sada Centrotours će svojim klijentima obezbijediti sve najbolje uslove kako bi uživali u Izraelu, te na susretu naših Zmajeva", na početku razgovora za SportSport.ba kaže Muamer Lutvić, direktor Centrotoursa.

"U sklopu putovanja u Izrael Centrotours će raditi dva aranžmana, jedan od 14. do 17. za koji nema slobodnih mjesta (čartel let), te drugi od 14. do 18. (redovna linija) za koji ima još samo dva slobodna mjesta. Ukupno će s Centrotoursom u Izrael otputovati oko 250 putnika. Bitno je naglasiti da smo za naše klijente obezbijedili i prateće sadržaje, odnosno obilazak značajnih historijskih lokacija u Jeruzalemu i Betlehemu. Sve je isplanirano do sitnih detalja i siguran sam da će svi biti zadovoljni", dodao je Lutvić.

Da Centrotours niše ne prepušta slučaju govori i posjeta Muamera Lutvića Izraelu, odnosno mjestima u kojima će boraviti klijenti ove kompanije.

"Naši putnici će boraviti u dva vrhunska hotela, Inbalu i Jerusalem Gardensu. Izabrali smo Jerusalem jer je Jerusalem jedan na svijetu, dok gradova kao Tel Aviv ili Haifa imate na svakom dijelu svijeta. Boravio sam u Izarelu, obišao sam hotele i ostale lokacije koje su planirane za obilazak, te sam stadion u Haifi na kojem će se igrati utakmica.  Izraelci su se pokazali kao pravi domaćini, a čak su mi oko 22:30 otvorili stadion kako bi vidio gdje će biti smješteni naši navijači", govori Lutvić i dodaje:

"Očekujem našu pobjedu, mada neće biti lako. I Izraelci se nadaju dobrom rezultatu, iako nas smatraju favoritima. Svi se nadamo da ćemo nadoknaditi bode prosute u duelu sa Kiprom, pa tako i ja".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sa putovanjem u Izrael neće prestati aktivnosti Centrotoursa, odnosno već sada se pripremaju aranžmani za susret Lige prvaka u Rimu između Rome i Manchester Cityja, te Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru.

"Pripremamo odlazak u Rim i to u dva aranžamana. Aranžman s kojim klijenti putuju autobusom je već rasprodat, dok za aranžman s kojim se u Rim ide avionom još uvijek ima mjesta. Spremamo se i za odlazak u Katar gdje će naša rukometna reprezentacija po prvi put igrati na Svjetskom prvenstvu. Uglavnom, planova i posla ima, a najvažnije je da klijenti prepoznaju naš rad, te da se kući nakon putovanja sa Centrotoursom vraćaju zadovoljni", zaključio je Lutvić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti