S goreg na gore za Nanu Welbecka: Putem mobitela primio najgoru bolnu novogodišnju čestitku

Veznjak u sve težoj situaciji

S goreg na gore za Nanu Welbecka: Putem mobitela primio najgoru bolnu novogodišnju čestitku

Admin Čaušević

Nana Welbeck je u Bih prvo stigao na probu u FK Sarajevo, zatim je u FK Mladost Doboj-Kakanj pokazao određeni kvalitet, da bi ljetos zbog porodičnih problema napustio Premijer ligu. 

Welbecku se posljednjih mjeseci poprilično zakomplikovala životna situacija jer osim što mu prijeti karijere sada mu prijeti i otkaz u klubu.

Ovaj 24-godišnjak ne igra već duže od dva mjeseca za Cataniu Ustanovljeno je da ima kardioloških problema te će od narednih testova zavisiti da li će moći igrati fudbal ili ne.

Da stvar bude gora jučer mu je saopšteno da može tražiti novi klub i to putem poruke na mobitelu.

Naime, usljed finansijskih problema Catanija je putem WhatsApp aplikacije desetorici igrača poslala poruku da mogu tražiti novu sredinu gdje će zarađivati fudbalski hljeb.

U božićnoj i novogodišnjoj čestitci Welbecku i još nekim igračima je saopšteno kako ih Catanija više ne može plaćati te da traže klub koji će im omogućiti bolje uslove i dati garanciju za plate.

Ovakav potez izazavo je bijes navijača Catanije koja je ne tako davno bila stabilan član Serije A, međutim posljednjih godina klub sa Sicilije tone sve dublje i dublje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi