S kakvim sastavom Englezi planiraju da zaustave Hrvatsku?

Šta sprema Soutghate?

S kakvim sastavom Englezi planiraju da zaustave Hrvatsku?

Edmir Škorić

Engleka i Hrvatska večeras će odmjeriti snage u meču Lige nacija i to će biti meč odluke u grupi.

Englezi na Wembleyju žele da se osvete Hrvatskoj za ispadanje u polufinalu Svjetskog prvenstva, ali sastav selektora Garetha Southgatea neće biti isti.

Umjesto 3-5-2 Englezi će igrati sa 4-3-3, a u meč ulaze odmorniji nego Hrvati jer su protiv SAD-a igrali u rezervnom sastavu, dok je Hrvatska u najjačem sastavau igrala težak meč protiv Španije.

Pickford; Walker, Stones, Gomez, Shaw; Henderson, Barkley, Alli; Lingard, Sterling; Kane

Ovo bi trebao sastav Engleske za večeras, a zanimljivo da će na klupi ostati talentovani Jadon Sancho koji je bio proglašen najboljim igračem Bundeslige za prošli mjesec.

Englezi žele osvetu za polufinale SP-a i učinit će sve da na Wembleyju pobijede, a u MOZZART kladionici kvota na domaćina je 1.95.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ako ste dovoljno hrabri i vjerujete, kvota na Hrvatsku je fantastična - 3.90. Pogledajte i niz drugih sjajnih ponuda vezanih za meč Engleska - Hrvatska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi