S Modričom osvojio titulu, a sada preuzima NK Čelik?

Božičić kandidat za klupu zeničkog kluba

S Modričom osvojio titulu, a sada preuzima NK Čelik? · Saznajemo

Nakon što je hrvatski stručnjak Marko Babić napustio ekipu Čelika, ovaj tim je u potrazi za novim trenerom.

Kako portal SportSport.ba saznaje, najozbiljniji kandidat da naslijedi Babića na klupi zeničkog tima je nekadašnji šef struke Modriče Maxime Slaviša Božičić.

Radi se o 53-godišnjem stručnjaku koji je dobro poznato ime u bh. javnosti obzirom da je s Modričom 2008. godine postao prvak Bosne i Hercegovine.

Poslije toga u BiH je trenirao Rudar Kakanj i Borac Banja Luka, da bi kasnije radio većinom u Srbiji sa po jednom epizodom na Jamajci i u Austriji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvanično imenovanje novog trenera NK Čelik trebalo bi biti obavljeno vrlo brzo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snickers09
Modrica je osvojila tituli zahvaljujući Milanu Jelicu (rahmet mu dusi), kao sto je i Orasje osvojilo kup zahvaljujuci llji Dominkovic, tako da nema potrebe da to predstavljate kao neke velike uspjehe, jer svi znamo kakav je cirkus bio u nasem fudbalu u to vrijeme...
6 0
VELEZ
Ono je bila kupljena totula.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi