23

Komentari (23)

andi
Realno,još kupimo otpatke od susjeda,koji nemogu igrati ni u Hrvatskoj niti u Srbiji,omladinske kategorije su razmažena derišta gdje nema na vidiku igraća,tate su im već kupile auta za trening,mobiteli skipi i imaju ime fudbaler,SMJEŠNA ZEMLJA,,SMJEŠAN SPORT I KULTURA,daleko je sunce,i sva ta pisanja i transferi su jako mućni za želudac,ta sitno šićarska praonica i prodaja ubleha je samo znak da je odavno sve truhlo u dražavi Danskoj hahaa.
Sa1946
FK Željezničar U - 45
Plavi21
magistar
Glupa racunica. Realno neki klubovi su blizi krugovima koji to odredjuju a i pitanje veliko da li bi ijedan realan trener radije pristao da u sezonu udje sa nekim omladincem koji vrijedi 800k ili igracima od 33 koji dominiraju ligom a "vrijede" mnogo manje. A i kad se prodaju ti omladinci klubovi dobiju 5 puta manje sto govori o prepumpanim ciframa
umjetnik
Pa budimo realni, FKS se izdiglo iznad drugih ekipa vec prosle sezone a ove pogotovo. Ma da su sve ekipe krenule bolje da rade u pogledu transfer politike i pojacanja. Sve u svemu, liga puno ozbiljnija i jaca.
milivoje
Po čemu se izdiglo majke ti,dovode dzabne igrače ko i svi,Stanojevića pustiše za kilu jabuka,da oslobodi platu. Al čuj Pidro duplo skuplji od Štilića ?
Seher Rajvosa
Sine pidro ima 20 a stilic 33 godine, ne mozes to porediti nikako svaki igrac koji je mladji vrijedi vise od starijeg. Prvo se informisi pa komentarisi.
visokohz
Glup da skonta
milivoje
Haveru,momak ima povredu prednjih kriznih,on sad vrijedi glavicu kupusa.
south
koja bolan realnost cuj izdigli se a nije ih bilo godinama nigdje sta su se izdigli sto su doveli susica i sto su proslu sezonu uzeli duplu
tbra
Oni su mislili da su se izdigli ali su vraceni na fabricke postavke.
umjetnik
Uredu je momak. Sve je jasno.
tbra
Da pidro bude skuplji od stilica to je cirkus koliko god da je mlad...ne igra momak nikako, ima par utakmica u nogama. Dok je Stilic klasa iznad ove lige koliko god godina da ima, i U ovom trenutku moze igrati u prvoj ligi turske glat
andi
pidro još može Štliću kopćke oćistit,a veliko je pitanje dali će ikada biti igrać kao Štilić,Adilović,Zeba,tako da pusti godine,IBRAHIMOVIĆ JE TRENUTNO NAJ BOLJI ŠPIC NA SVJETU 38 god.
Kolonelo
Te vrijednosti se mogu okaciti macku o'rep,to je vise ovako virtualno gledano.Igraci I koji budu prodani,budu po dva tri puta nizim cijenama od navedenih.
Seher Rajvosa
Tako je u nasoj ligi vrijedi 700.000 ode za 200.000 ili neki procenaaat od narednog transfera, a u ligama petice i ostalim ligama, igrsc vrijedi 20 mil ode prodaju ga za 30-40 mil
milivoje
I prime 8 komada,kako majka mu stara!?
gif
pa eto pitaj majku posto si ti glup, kako vi primite od liteksa il slovenaca za poluvrijeme 6? a mi od najefikasnije ekipe iz jedne Italije ;)
AjdinVL
@gif Mislim da nisi dobro shvatio, mislio je na 8 u dva derbija hahaha
south
hahahaha ovaj pitar sto uređuje transfermark za nase podneblje frajer uporno forsira sarajevo u svim segmentima na transfermarku
kiklop
U pravu si, pravi je delegat
vanja8
Jes vala, tu stvarno grijesi...Treba forsirati onaj klub penzionera sa prosjekom godina 33...Sram ga bilo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti