Navijači Slobode nisu zadovoljni

S Tušnja stigla poruka: Uprava napolje

7

Komentari (7)

Adde
Netreba biti sramota tribina nego onih koji sjede na tribinama i neprestano psuju i dobacuju od prve do devedeset prve minute. Doveo sam 10-godisnjeg sina da gleda prvi put Slobodu na Tušnju a idioti, kreteni, seljaci i neznam kako više da ih nazovem neprestano psuju tkve psovke a ja objašnjavam svom sinu kako to nije u redu. Kako bi vi objasnili svom 10-godišnjem sinu kad te pita ovo pitanje: Tata šta to znači " *ebem ti dijete kad je kilu bilo...
Tarik
Hm, vidi ti to. A upravo ti iz Slobode prebacuju drugima da su "seljaci" i prozivaju taj klub iz predgrađa kao asocijalan.
Benjamingst
Sramota me trebina I stolica. Uzasno izgleda.
mlacenica1
Aj sviju ti, tebe sramota neceg, u americi sjedis i naprdjujes. Svaku utakmicu premijer lige si komentarisao, a nisi evrope vidio deset godina. Drzi se NBA i pusti nas da se bavimo svojim jadom. Ne treba nam jos da nam ti 10.000 km udaljen solis pamet.
DamirT
Benjamingst
Legendo ovdje u USA su putevi toliko losi da je BiH u putevima Amerika...., a nasi stadioni su kao ovdje za collega... imam pravo da kazem sto mislim I to mi nemozes zabraniti.
mlacenica1
Na drugom clanku si napisao komentar da svakako i ne gledas utakmice vec samo rezultate. A ovdje si sa ‘trebinom’ pokazao put kojim si opancima isao ka americi. Al u pravu si, misljenje je ko guzica - svako ga ima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.