"Sa ovakvim pristupom možemo napraviti velike stvari"
EPA

Smatra Mehdi Benatia

"Sa ovakvim pristupom možemo napraviti velike stvari"

Eldar Ganibegović

Mehdi Benatia, koji je postigao pogodak za pobjedu Juventusa protiv Rome, iskazao je zadovoljstvo poslije meča.

"Drago mi je, jer Roma ove sezone igra dobro i jedni su od kandidata za Scudetto. Postići pogodak protiv bivše ekipe je ugodno, iako tamo imam mnoge prijatelje sa kojima se redovno družim i moja porodica je večeras bila na stadionu", rekao je defanzivac Stare dame.

"Mogli smo postići još jedan, pa čak i dva pogotka, a na kraju smo mogli upropastati sve zbog moje pogreške. Međutim, Szczesny je napravio sjajnu odbranu."

"Od početka sezone radimo na nastavku našeg pobjedničkog niza u Italiji. Nažalost, imali smo poteškoća na početku, ali sada smo na pravom putu. Sa ovakvim stavom možemo napraviti velike stvari", dodao je Benatia.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi