Sa Željezničarom trenirao i Zlatan Muslimović
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Pružio podršku igračima

Sa Željezničarom trenirao i Zlatan Muslimović

Fudbalerima Željezničara podršku pred nedjeljnu utakmicu u Krupi pružio je Zlatan Muslimović. 

Nekadašnji reprezentativac BiH  je na stadion Grbavica stigao u društvu sportskog direktora sarajevskog kluba Aldina Čenana, a podršku je pružio tako što je privremeno 'zadužio' opremu Željezničara i trenirao sa igračima. 

Nakon okončanja karijere Muslimović sve češće boravi u glavnom gradu BiH, a gost Željezničara je bio i na utakmici četvrtfinala Kupa BiH kada je iz lože pratio meč protiv Radnika. 

Podsjetimo, Muslimović je karijeru okončao prošle godine u Kopru. U karijeri je još igrao za Udinese, Perugiju, Postoiese, Ascoli, Padovu, Rimini, Messinu, Atalantu, PAOK, Zavrč i Guizhou Rehne. 

U dresu reprezentacije BiH je sakupio 31 nastup uz 12 postignutih golova. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi