NK Travnik dobio veliko pojačanje, u utorak spektakl na Piroti

Stiže FK Sarajevo

NK Travnik dobio veliko pojačanje, u utorak spektakl na Piroti

S. Mlaćo

NK Travnik je jučer predstavio veliko pojačanje.

Na Pirotu je stigao iskusni ofanzivac Sabahudin Jusufbašić.

Jusufbašić je posljednju sezonu nastupao za NK GOŠK, a zatim FK Igman Konjic s kojim je izborio plasman u Premijer ligu.

Na kraju je odlučio da potpiše ugovor sa Vezirima, iako je imao ponude od strane Goražda, Simm Bau-a, Jedinstva...

Sigurno da će biti veliko pojačanje za Vezire koji ga dobro poznaju. Jusufbašić je već nastupao za ovaj klub i svojevremeno bio prvi strijelac Prve lige FBiH.

NK Travnik u utorak povodom obilježavanja sto godina klub ugostit će FK Sarajevo.

Bordo tim sa klupe predvodi Feđa Dudić, trener koji je svoje prve trenerske korake i napravio na Piroti, a kao igrač bio je također član kluba iz Srednjobosanskog kantona.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“U povodu obilježavanja sto godina NK Travnik, u utorak 02.08.2022. godine, sa početkom u 18.00 sati, na stadionu Pirota odigrat ćemo prijateljsku utakmicu protiv FK Sarajevo, kojeg vodi naš bivši trener i igrač Feđa Dudić.

Imamo izuzetnu čast ugostiti FK Sarajevo povodom naše proslave i izražavamo im zahvalnost što će uveličati naš jubilej“, stoji u objavi NK Travnik.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi