Šabanadžović zapjevao saigračima, već ga šalju u Zvezde granda

Veselo u grčkom AEK-u

Šabanadžović zapjevao saigračima, već ga šalju u Zvezde granda

Anel Šabanadžović ovog ljeta priključio se svom novom klubu AEK-u.

U proteklom periodu Šabanadžović je važio za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u našoj zemlji, što nije promaklo slavnom grčkom klubu, koji ga je za skoro 500.000 eura doveo u svoje redove.

Nakon što je prethodnu polusezonu odradio u Željezničaru na posudbi, Šabandžović se sada priključio AEK-u, gdje mu društvo pravi bivši reprezentativac BiH s brojem šest koji je u Atini starosjedioc. 

S obzirom da je novajlija u klubu, Šabanadžovića nije zaobišao svojevrsni obred inicijacije i morao je pred saigračima pokazati svoje pjevačko umijeće. Hit kojim se predstavio bio je onaj od Dine Merlina: 'Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo', a saigrači, naravno, sve to su snimili uz smijeh.

Posebno je bila interesantna objava bivšeg Zmaja, koji je na Instagramu uz Šabanadžovićevu izvedbu napisao: "Popoviću, reaguj, nova zvijezda se pojavila".

Potražite više informacija na temu Super League:

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videozapisu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi