Sabatini: Pjanić nije na prodaju!

Ništa od Barcelone?

Sabatini: Pjanić nije na prodaju!

Sportski direktor Rome, Walter Sabatini, nakon sinoćnje utakmice poručio je čelnicima Barcelone da Miralem Pjanić i Allesandro Florenzi nisu na prodaju. 

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ove sezone pruža fantastične partije u dresu Rome i teško je očekivati da će klub sa Olimpica moći odoljeti brojnim ponudama, međutim Walter Sabatini tvrdi da od prodaje neće biti ništa. 

"Ponosni smo jer znamo da je klub kao što je Barcelona zainteresovan za Pjanića i Florenzija, ali nijedan od njih neće napustiti Romu sada", kazao je Sabatini novinarima u Barceloni, te dodao:

"Mi smo u dobroj finansijskoj situaciju i novac nam nije potreban. Želimo napredovati iz godine u godinu i zadržati najbolje nogometaše", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Pjanić je ove sezone u dresu Rome postigao osam golova i upisao šest asistencija, a za rimski klub je ugovorom vezan do ljeta 2017. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.