Šabić i Džafić pojačali nekadašnjeg premijerligaša

Gradina sa visokim ambicijama u drugom dijelu sezonu

Šabić i Džafić pojačali nekadašnjeg premijerligaša

OFK Gradina spremna ulazi u drugi dio sezone Druge lige FBiH grupa Sjever. Tim iz Srebrenika je prvi dio sezone završio na četvrtom mjestu i teško je očekivati da može ugroziti prvoplasiranu Budućnost, ali će sigurno biti tvrd orah za sve rivale. 

Pred nastavak drugog dijela sezone čelnici Gradine dogovorili su dva nova pojačanja. Radi se o dvojcu sa prvoligaškom iskustvom, tačnije golmanu Elbisu Šabiću i defanzivcu Vedadu Džafiću.

Šabić je u dosadašnjoj karijerio branio boje Iskre, Rudara, Bratstva, Bosne Visoko, Mladosti DK, Goražda, te Radničkog iz Lukavca.

Džafić je u zimskom prelaznom roku bio nadomak potpisa za Iskru iz Bugojna, ali na kraju nije ostao na Jakliću. Nastupao je za Bosnu, Suhopolje, Travnik, Igman Konjic, Goražde, Famos, Lynx, Bratstvo...

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Gradina će drugi dio sezone otvoriti u subotu na gostovanju kod Lokomotive iz Miričina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi