TOŠK siguran protiv Gradine

Federalni prvoligaš upisao novu pobjedu

TOŠK siguran protiv Gradine

TOŠK iz Tešnja upisao je novu pobjeduu pripremnom periodu. Naime, federalni prvoligaš sa 3:1 nadigrao je člana Druge lige FBiH grupa Sjever Gradinu iz Srebrenika.

TOŠK je prvi zaprijetio u osmoj minuti kada šutira Kurdić, no golman Gradine brani. Ipak, u 21. minuti pogodak izabranika Denisa Sadikovića.

Oglečevac je ubacio, a siguran je bio Hodžić koji je glavom zatresao mrežu tima iz Srebrenika.

Jedanaest minuta kasnije bilo je 2:0. Agilni Oglečevac je izveo prekid, a visoki stoper Papaz koji je u Tešanj stigao iz visočke Bosne posprema loptu iza leđa golmana Gradine.

Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena.

U 69. minuti Buljubašić pogađa za 3:0 i bilo je jasno da će TOŠK upisati novu pobjedu, ako je uopšte i bilo dilema nakon prvih 45. minuta.

Do kraja meča Gradina postiže počasni pogodak koji je djelo Omanovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prijateljski meč:

NK TOŠK Tešanj - OFK Gradina 3:1 (2:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi