Zeničanin je na klupi Mladosti u debiju kao glavni trener upisao poraz na Bilinom polju

Trener kluba iz Kakanja nakon poraza u Zenici

Šabić: Mladost igra za sebe i tako će biti do kraja prvenstva

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su rezultatom 2:1 poraženi od domaćeg Čelika. Gosti su pružili dobru partiju, pored gola imali su nekoliko izglednih šansi, ali Zeničani su danas zasluženo pobijedili jer su više željeli pobjedu.

Debi na klupi Mladosti danas je imao Nermin Šabić, bivši igrač, trener i direktor Čelika, kojem nije bilo danas svejedno izaći pred domaću publiku.

"Sigurno je da je na Mladosti jedan teret i pritisak bez razloga, koliko znam u prošlim je,ali i u ovoj utakmici je igrala za sebe i za svoje rezultate. Tako će biti i u nastavku Premijer lige. Mi u svaku utakmicu idemo na pobjedu, tako će biti do kraja, sada koliko će to nekome pomoći ili odmoći nas ne interesuje. Ne obaziremo se igramo za sebe za što bolju prezentaciju kluba i igrača, koliko ćemo uspjeti u postizanju dobrih rezultata ne ovisi samo o nama nego se pitaju i protivnici", ističe Šabić.

Velika čast mu je biti šef struke Mladosti, te je zadovoljan razvojem svoje karijere

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za mene je privilegija da budem u Mladosti, zadovoljan sam razvojem svoje trenerske karijere, od rada s najmlađim, do pomoćnika, pa do samostalnog rada posljednjih godinu dana. Ovo je najveći rang takmičenja i ovo je ekipa je prepoznatljiva u našoj ligi osim organizacionog i u rezultatskom smislu. Zadovoljan sam kako se sve odvija i nadam se da ću nastaviti ići samo naprijed", kazao je Šabić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi