13

Komentari (13)

Mackintosh
Sudar dva propala kluba
user1585252255
Tvoj mozak je propo.
pjanke.sa
Naprijed moje Sarajvoooooooo
Lavillenie
@pjanke.sa naprijed Vico poguraj bar malo
pjanke.sa
Hajde kupanje i spavanje. Tesko je zadnjih 10 godina biti navijac propalog velikana. Odmori se.
lingafo
Veeeliku kitu tuzlansku vi zelite
King_Kenny
...trenerska prevara i teska neznalica...ne znam gdje ga nadjose...Husref je za njega trenercina...pa cak je i onaj Marinovic puno bolji trener bio od njega.
user1603303812
E čuj Husref pogledaj mu igrače u Tuzla Siti trbao je biti prvi a na kraju nece biti ni treci to vam je Husref,sa ovom ekipom Sarajeva on bi bio ispod sedmog mjesta.
f0restinho
Tjerajte ovu ublehu!
jassony
Ne odgovara mu kad se igra konstantno kaze nije ekipa se odmorila i fizicki pripremila, ne odgovara mu kad je pauza kaze ispada se iz takmicarskog ritma, hajd ziv bio dogovori se sam sa sobom i spakuj se i odlazi
Mehinaldo
Kakav je ovo debil pa jel moguce da covjek istu pricu prica godinu nikakvi rezultati kasni za prvim vec sad 15 boba i kao on prica pa ja ne kontam husref bude drugi kasni dva boda oni ga smijene a ovog drze covjek ubleha imao dvije dobre utakmice covjek sve fulio sarajevo nikad gore kuci imao srece sto je zeljo prelos pa ostao na klupi daj ba tjeraj ovog debila vise sta dovodite pokusaje od trenera ako mozete nekog stranog trnera dovedite ime pravo ili se ne brukajte daj onda dzenu i nek ih vodi sta isti ***** on je dzabni tiguras nekog debila za 20-30 milja
_admirr.x
Dobices kujac majmune glupi
nedim1996
Pakuj kofere ubleho
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.