Sablić: Pet minuta sam razmišljao što reći, ovo nema nikakvog smisla
Foto: NK Široki Brijeg

Trener Širokog Brijega

Sablić: Pet minuta sam razmišljao što reći, ovo nema nikakvog smisla

Trener Širokog Brijega Goran Sablić nije bio pretjerano zadovoljan nakon utakmice u Krupi na Vrbasu, gdje je njegov tim osvojio bod.

Susret je odigran u skoro vaterpolskim uslovima jer je obilna kiša poplavila teren s umjetnom travom, a prema Sablićevom mišljenju, nije bilo uslova da obje momčadi pokažu nešto više u ovom meču.

"U svlačionici sam pet minuta razmišljao šta reći nakon ovakve utakmice. Hvala Bogu da se nijedan igrač Krupe i Širokog Brijega nije povrijedio, momčadi su odigrale korektno do kraja. Ovdje pobijediti ili izgubiti bila bi samo stvar sreće, ovdje nije bilo nogometa. Ovo nema nikakvog smisla, odradili smo što smo odradili", kazao je Sablić nakon utakmice, pa potom dodao:

"Sada se okrećemo pripremama za sljedeće utakmice. Slijedi nam i reprezentativna stanka nakon koje će, nadam se, biti i kvalitetniji uvjeti za nogomet te nakon koje ćemo gledati i kvalitetniji nogomet u cijeloj Premijer ligi BiH."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg je trenutno treći u Premijer ligi BiH s 46 bodova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamid
Zabraniti igranje na ovakvim terenima pod hitno u interesu fudbala u cjelini
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije