Sablić: Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija

Zadovoljstvo na licu trenera Širokog Brijega

Sablić: Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija

S. Mlaćo

Široki Brijeg je u derbiju 19. kola Premijer lige BiH sa 2:1 savladao FK Sarajevo. Sarajevo je prvo povelo, ali tim sa Pecare se nije predavao i na kraju je napravio preokret.

Strijelci za Široki Brijeg bili su Menalo i J. Čorić. Ovom pobjedom Široki Brijeg je došao do treće pozicije i sada ima 38 osvojenih bodova.

"Čestitam ekipi, od prve minute smo bolje otvorili utakmicu i cijelo vrijeme bili agresivni. Zasluženo smo pobijedili, moglo je to možda biti i uvjerljivije. Protivnika kao što je Sarajeva treba znati pobijediti, a mi smo to danas i učinili. Potrošili smo se maksimalno, nedostajala su nam četiri igrača, ali igrali smo pametno i dali sve od sebe", kazao je na press konferenciji poslije meča šef struke Širokobriježana Goran Sablić.

Nove bodove Široki Brijeg će tražiti na gostovanju kod posljednjeplasiranog Viteza.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi