19

Komentari (19)

Ajax11
Njega trebaju pred derbi otjerati i tako nekako trznuti ekipu! Ovo nece dobro ni na derbiju biti!
Miki2
Glupost je bila i dovoditi trenera sa strane pored naših trenera, zašto nisu dali Varesanovicu priliku garantujem da bi bolje odradio posao... a nije ni sad kasno jer ovaj je dotakao dno dna.
user1627100363
Ma njima treba pravi i strogi trener, a ovi mlitavi kao Marinković i Sabljić mogu trenirati Leotar, Radnik ili Olimpik, dovedote Slavka Petrovića kada je već Husref zauzet..ili Mirzu Varešanovića
mido1921
Poslije derbija si bivši.
Comandini
Igraju ti igraci koji imaju nekakva imena ali bez zara u ocima.
Ecosport
Koji je ovo šupljak trener. Sad kaže da nije problem formacija. To je samo da sebe opere. Trener kriv 100% za igru i za odabir ekipe.
Comandini
2 najbolja mu na klupi
Icardi072
Debeli, celavi Ristic sa 56 god bolji od odbrane Sar
south
Mozes samo cunu okrenut
Ajax11
Ti si trener za rezervne ekipe!
PRESEDAN
Milsami,TC,Zrinjski,Leotar,četiri poraza kući,hvala i doviđenja
Krajisnikljuti73
Sa ovakvom igrom daj boze da neprimimo 5 komada...
scholsey
Haj što sebe brukate, al šta smo vam mi skrivili?
epson
Halo ba, ssta i ako dobiješ derbi, sredit ce se sve jel Sabljicu, samo par dana lijepo, tapšu te po ramenu i sljedece kolo kiks i šta ceš onda
BogatiDijasporac
Kad ga nisu dobili sa Musemicem, sa ovim sabljarom sigurno nece.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.