Sablić: Raduje me način na koji smo došli do pobjede

Trener Širokog Brijega

Sablić: Raduje me način na koji smo došli do pobjede

Široki Brijeg je na Pecari u prvoj utakmici 3. kola Premijer lige BiH deklasirao Čelik iz Zenice.

Plavo-bijeli su na domaćem terenu nadigrali Čelik rezultatom 4:0, uz hat-trick Krstanovića i jedan gol Begonje, a nakon meča zadovoljstvo na konferenciji za medije nije skrivao ni trener Goran Sablić. 

"Zasluženo smo pobijedili. Tokom cijele utakmice smo dominirali, pokazali se kao kvalitetniji, a ono čime sam zadovoljan, to je način na koji smo došli do pobjede. Igrali smo pametno, koristili prostor i imali brz protok lopte. Znali smo na koji način stvarati šanse i na kraju svega možemo biti zadovoljni", kazao je Sablić. 

Nakon tri odigrana kola Široki Brijeg ima šest bodova. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi