"Sad bismo bili prvi da smo dobili sve tri utakmice kod kuće"

Zanimljiva izjava trenera Čelika

"Sad bismo bili prvi da smo dobili sve tri utakmice kod kuće"

E. Škorić

Čelik ponovo, ni u trećoj utakmici kod kuće nije uspio ostvariti pobjedu, pošto je odigrao 0:0 sa Tuzla Cityjem.

U Čeliku su svjesni da su previše bodova propustili na domaćem terenu.

"Još jednu utakmicu kod kuće nismo pobijedili. Trudili smo se, uradili smo sve što možemo. Znali smo da ekipa Tuzle ima opasne kontranapade. Znali smo da rade brze kontre. S vremena na vrijeme imali smo prilike za gol. Imali smo pet gol šansi, ali nismo uspjeli postići gol i to je malo tužno. Mislim da trebamo koristiti šanse koje imamo", rekao je trener Čelika Hasan Ozer nakon meča, dodavši:

"Nismo Tuzli dozvolili puno prilika, ali nismo ni mi postigli gol. Bila je dobra i borbena utakmica. Čestitam igračima i protivničkoj ekipi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovo je utakmica koju smo trebali dobiti, ali i prethodni protivnici su bili jake ekipe poput Sarajeva i Želje. Ovo je dosta drugačija utakmica od prethodnih. Da smo igrali onim tempom, možda bismo danas i dobili. Imamo sedamo bodova, a da smo pobijedili utakmice kdo kuće, sad bismo bili prvi", zaključio je trener Zeničana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
hahah joj budaletine
6 0
franjo25z
I baba da ima kurac bila bi deda...onog sasu matica=dilaverq....i onu kravu =dedica....malo ohladi......bice mnogo bolje
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi