Sada je i Kloppu jasno zašto toliki velikani žele Rubena Nevesa
Foto: Screenshot

Golčina Portugalca

Sada je i Kloppu jasno zašto toliki velikani žele Rubena Nevesa

Wolverhampton i Liverpool trenutno igraju utakmicu 3. kola FA kupa na Molineuxu, a domaći Wolvesi vode rezultatom 2:1.

Poveli su domaći u 38. minuti preko Jimeneza, da bi Origi donio poravnanje Liverpoolu nakon šest minuta igre u drugom dijelu.

Ipak, Wolvesi su ponovo zaigrali nešto ofanzivnije, a do novog vodstva su došli u 55. minuti kada je fantastičan pogodak sa velike udaljenosti postigao Ruben Neves.

Ne čudi da su mladog Nevesa zainteresovani velikani poput Juventusa i PSG-a, a nedavno su otočki mediji prenijeli informacije da ga Wolvesi ne namjeravaju pustiti za manje od 110 miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi