Sada je i zvanično: Darko Vojvodić potpisao novi ugovor sa FK Borac

Banjalučani uskoro kreću sa pripremama

Sada je i zvanično: Darko Vojvodić potpisao novi ugovor sa FK Borac · Zvanično

Čelnici FK Borac su prošlog mjeseca uspjeli dogovoriti nastavak saradnje sa šefom struke Darkom Vojvodićem, a sada su iz banjalučkog kluba saopštili da je produženje ugovora ozvaničeno.

Tako bi ovaj 48-godišnji bh. stručnjak na klupi banjalučkog velikana trebao ostati do 2020. godine.

Borac je prvi dio sezone Prve lige RS završio na prvom mjestu tabele i želi u nastavku takmičenja osigurati povratak u Premijer ligu BiH.

"FK Borac je produžio ugovor sa trenerom Darkom Vojvodićem do 2020. godine. U ovom trenutku se aktivno radi na pojačanjima kako bi ekipa još spremnija dočekala nastavak sezone i borbu za povratak u Premijer ligu BiH", poručuli su danas iz Platonove.

Prozivka u FK Borac je zakazana za 15. januar

Prozivka u Borcu je zakazana za 15. januar. Ekipa 28. januara odlazi na pripreme u Antaliju gdje će odigrati pet pripremnih utakmica.

"Arenasport BiH prenosit će sve duele našeg tima iz Turske. Fudbaleri Borca iz Turske se vraćaju 8. februara. U drugoj polovini mjeseca tim ponovo odlazi na pripreme, ovaj put u slovenačke Terme Čatež", rekao je nedavno prvi čovjek Borca Vico Zeljković i dodao da će svi dugovi prema bivšim igračima uskoro biti nulirani:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Sa 500.000 KM zarađenih na crveno–plavoj večeri ćemo riješiti taj problem. Ostavljaju obaveze prema dobavljačima, ali i to će doći na red."

Podsjetimo, Borac je zimsku pauzu dočekao s tri boda prednosti ispred Sloge iz Gornjeg Crnjelova koja će biti Banjalučanima ujedno jedini konkurent u borbi za prvo mjesto.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi