Sada je jasno zašto Arturo Vidal mrzi igrati na treninzima protiv Messija

Nija ga mogao zaustaviti

Sada je jasno zašto Arturo Vidal mrzi igrati na treninzima protiv Messija

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u nedjelju igraju pred svojim navijačima protiv Betisa meč drugog kola španske La Lige.

Katalonski klub nije najbolje otvorio sezonu jer je poražen u prvom kolu na gostovanju protiv Bilbaa sa 1:0. Ernesto Valverde nije mogao računati u ovom meču na Lionela Messija koji ima problemma s povredom lista.

Ipak, Messi ove sedmice marljivo trenira i trebao bi biti spreman za okršaj protiv Betisa. Argentinac se jučer priključio ostatku ekipe i uspio je odraditi cijeli trening.

Messi je očito itekako raspoložen za igru što je pokazao na treningu na kojem je pravio nevjerovatne probleme svojim saigračima. Na meti je najviše bio Arturo Vidal koji nikako nije mogao da ga zaustavi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ne mozw njega niko iz farselone zaustabiti, ne smiju ni da ga dirnu hahaahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi