Sadiković nakon pobjede: Bili smo bolji tokom cijelog meča, zabili smo sami sebi dva gola

Igrač Željezničara je bio zadovoljan nakon pobjede

Sadiković nakon pobjede: Bili smo bolji tokom cijelog meča, zabili smo sami sebi dva gola

S. Pašalić

Nogometači Željezničara su večeras u derbiju savladali Sarajevo sa visokih 5:2.

Igrač domaćih, Damir Sadiković, je dao svoj komentar nakon utakmice:

"Pa mislim da smo bili bolji tokom čitave utakmice. Bili smo dominantniji u prvom poluvremenu, dali smo sami sebi dva gola. Imali smo pri rezultatu 2:2 dvije dvije-tri ozbiljne prilike, ali nažalost ih nismo iskoristili."

"Drugo poluvrijeme smo znali...Osjećali smo se dominantno i znali smo da ćemo drugo poluvrijeme imati još više šansi tako da smo popravili realizaciju i tako da 5:2, vidjeli ste sve..."

Sadiković je zatim odgovorio i na pitanje da li je njegov tim očekivao da će slaviti ovako visoku pobjedu.

"Pa dobro, svjesni mo bili da drugo poluvrijeme će biti lakše igrati jer Sarajevo...znali smo da će biti dosta umora i nedostaje im i puno igrača tako da i prvo poluvrijeme mislim da smo bili puno bolji i na kraju sasvim zasluženo slavili."

Igrač Željezničara se zatim osvrnuo i na atmosferu na stadionu Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa vidjeli ste sve, Manijaci su najbolji navijači u Bosni i Hercegovini, sjeverna tribina, istok, mislim da smo svi bili za desetku".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi