Sadiković ne može računati na Kadića

Komšijski derbi u Srebreniku

Sadiković ne može računati na Kadića

Bratstvo iz Gračanice slavodobitno je otvorilo prvenstvo u Prvoj ligi F BiH pobjedom nad bugojanskom Iskrom.

 U narednom kolu Gračanlije igraju komšijski derbi s Gradinom u Srebreniku.

„Kada je riječ o igračkom kadru duži vremenski period ne mogu računati na Kadića. No, svi drugi su na okupu i idemo da odigramo fer i korektnu utakmicu s našim sportskim prijateljima iz Srebrenika“, kaže Sadiković.

Sadiković je prošle sezone mjesec dana predvodio Gradinu u Premijer ligi BiH, a onda se vratio u Slobodu iz koje je prešao u Olimpic.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Poznajem nekolicinu igrača Gradine, pobjedili smo ih u pripremnom periodu sa 1:0, ali to nije nikakvo mjerilo. Srebrenik je sportski grad i sigurno da će u sportskom smislu gledano svakom biti teško igrati protiv Gradine na njihovom terenu. Ali, idemo da se nadigravamo, imamo prostora za napredak u igri, pa ćemo vidjeti“, kaže Sadiković.

Zanimljivo nekoliko fudbalera su do jučer nosili dres Gradine, a od ove sezone su u Bratstvu. I ta činjenica donosi draž pred komšijski derbi u Prvoj ligi F BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.