Sadiković: Remi sutra nikome ne odgovara, idemo se nadigravati

Vezni fudbaler Mladosti pred meč protiv Čelika

Sadiković: Remi sutra nikome ne odgovara, idemo se nadigravati

Vezni fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja Damir Sadiković očekuje da će uslovi za igru u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine biti veoma teški, ali se nada da će on i saigrači izvući povoljan rezultat protiv Čelika. 

Čelik i Mladost sutra igraju veoma bitan meč - jednima gori za opstanak, a drugim za plasman u Ligu za prvaka. Sadiković je u razgovoru za portal SportSport.ba rekao da remi u sutrašnjem susretu nikome ne odgovara tako da očekuje otvoren meč.

"Znam da će biti teški uslovi za igru. Mislim da je i Čelik kvalitetna ekipa, baš kao što smo mi kvalitetni. I mi i oni imamo imperativ pobjede. Mislim da će biti dosta navijača i očekujem dobru utakmicu. Remi nikome ne odgovara, idemo se nadigravati i pokušati osvojiti tri boda pa čekati kiks Radnika protiv Širokog Brijega", rekao je Sadiković.

On je pravo nastupa u Premijer ligi BiH dobio tek u decembru, iako je za Mladost potpisao u septembru, tako da je tek od proljetnog dijela mogao igrati, a do sada je upisao jedan nastup.

"Drago mi je što sam konačno dobio pravo nastupa, što mogu igrati i dokazivati se treneru. Ja sam takav tip igrača kojem ne odgovaraju loši tereni i uslovi za igru, tako da mi je protiv Slobode bilo veoma teško. Taj meč smo izgubili zbog detalja", poručio je Sadiković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako teren sutra na Bilinom Polju bude loš, to može samo negativno da utiče i na naše i na njihove igrače. Mi imamo takve igrače da nam više odgovara kada je teren dobar za igru. Bit će dosta trke protiv Čelika, nadam se da će oni obezbijediti dobre uslove", poručio je za kraj mladi fudbaler Mladosti.

Sutrašnji susret između Čelika i Mladosti počinje od 14.30 sati.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti