Sadiković stao uz Petrovića

Oglasio se iskusni stručnjak

Sadiković stao uz Petrovića

S. Mlaćo

Još jedan bh. trener pružio je podršku šefu struke FK Radnik Slavki Petroviću.

Petrovića je napao jedan od rekreativaca na stadionu Radnika kojeg je ovaj stručnjak opomenuo da treba napustiti stadion.

Petrović je prilikom incidenta zadobio nekoliko udaraca, a napadač mu je prijetio i pištoljem. Nakon toga temperamentni stručnjak je završio u lokalnom Domu zdravlja na pregledu.

Feđa Dudić je kritikovao napad na Petrovića, a sada je to učinio i Denis Sadiković. Sadiković je dobro poznato ime s obzirom da je vodio Slobodu, Gradinu, Olimpik, Bratstvo, Goražde, Radnički Lukavac, TOŠK...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trenerska profesija u globalu, zadnjih niz godina u našoj zemlji s pravom mogu da kažem podcjenjena, podtlačena i na margini društvenih dešavanja. Profesionalni kredibilitet školovanih, sposobnih u pravom smislu riječi trenera koji znaju raditi svoj posao dovodi se u pitanje zbog ljudi koji su "zalutali" u sport i koji su nažalost determinanta u našem sportu općenito. Uz malu digresiju, kolegi Slavki Petroviću podrška, brz oporavak i sve najbolje u daljnjem radu", kazao je Sadiković.

Top Komentari

EdwinPol
Ko jbe ono krme debelo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi