Sadiković: Velež ima dobru ekipu, ali i mi imamo svoje adute

Trener Bratstva pred gostovanje u Mostar

Sadiković: Velež ima dobru ekipu, ali i mi imamo svoje adute

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva nakon dva kola nastavka drugog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije imaju po jednu pobjedu i poraz.

Već u subotu Gračanlije očekuje teško gostovanje mostarskom Veležu koji nakon pobjede u Bihaću želi nova tri boda. 

"Mi smo imali problema jer nam je otišao Omić, dok je Kuduzović bio povrijeđen. Nismo doveli lijevog beka i tog špica, a u Banovićima smo izgubili nesretno s obzirom da smo imali sve u svojim rukama i nogama do 85. minute. Protiv Orašja nam je falilo četiri-pet igrača, ali to su teške utakmice po teškim terenima, te sam ja siguran da mi možemo puno bolje. Vjerujemo da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i biti sve bolji i bolji", kazao je za SportSport.ba trener Bratstva Denis Sadiković. 

U Vrapčićima se očekuje veoma neizvjesna utakmica. Velež je pod imperativom pobjede i to će vjerovatno i biti najveći problem za Mostarce.

"Velež nije ista ekipa iz prvog dijela sezone i ima četiri boda u dvije utakmice nastavka sezone. Velež je dobra ekipa, klub sa tradicijom, ali i mi imamo svoje adute. Mi uvijek idemo na pobjedu i tako ćemo se ponašati i u Mostaru, mada bi bili zadovoljni i sa jednim bodom. U Mostaru idemo da napravimo dobar rezultat, mada Velež ima dobrog trenera, dobru ekipu, ali i Bratstvo ima svoje ambicije", dodao je iskusni stručnjak. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo se trenutno nalazi na petom mjestu sa 28 osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi