Sadikovićevo Bratstvo za pamćenje

Gračanlije dočekuju Branitelj

Sadikovićevo Bratstvo za pamćenje

Fudbaleri gračaničkog Bratstva sezonu u Prvoj ligi FBiH okončant će na trećoj poziciji bez obzira na ishod meča 30. kola sa mostarskim Braniteljom. 

Mostarcima je potrebna pobjeda ukoliko žele da i naredne sezone igraju u Prvoj ligi, pod uslovom i da se rezultati drugih utakmica, žargonski rečeno, poklope. 

Ipak, iza gračaničkog Bratsva je sezona za pamćenje. Pod palicom neumornog Denisa Sadikovića izborili su najbolji plasman otkako se takmiče u drugom rangu bh.fudbala. No, ne treba zaboraviti kako su Gračanlije osvajači Kupa TK, da su u Kupu BiH eliminisali Slobodu i da su se viteški borili sa zeničkim Čelikom.

"Ponosan sam na svoje igrače koji su u svakoj utakmici davali svoj maksimum. Sa gostovanja smo donijeli 19 bodova, među najefikasnijim smo ekipama lige, a uspjeli smo savladati lidera Slobodu i remizirati sa Jedinstvom. Prezadovoljan sam učinkom i smatram kako je postignuti rezultat vrijedan pažnje", kaže Denis Sadiković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ugovor s gračaničkim Bratstvom ga veže još sutra. Poslije Slobode, Krajišnika, Gradine, Olimpica..., Sadiković je ponovo na prekretnici. 

"Nakon utakmice sa Braniteljom faktički sam slobodan trener. Spreman sam za nove izazove i iskorake u karijeri", kaže Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.