12

Komentari (12)

Seher Rajvosa
Ne podcjenjujem Mladost sjajna su ekipa, ali ovaj Rijad roditelji i on poletili za parama daj sto prije da ode vani, sutnuli ga i sad u Mladost. Inace nula igrac vidjecete svi.
Adriano
Bravo Mensure! Ajde još napadača i veznjaka!
DanGraf
Haj ti sine Rijade u selo svoje, batali Sarajevo i smucanje po dunjaluku ovom...
SonPen1946
Jel ovo hnk željkan nije imao za plate mlađahnom Sadukuu?!
Zalik
konjnakvadrat
Bosanski Maldini Paolo
fbigoal
Čuj sa Željom povezivan, nema on kvalitet ni za Mošćanicu
Jadnimi
A iz Moščanice se prelazi u Čelik
zokora
Proce kao nedim hadzic,tako je to kad hoces nezreo u inozemstvo... e moj sadiku.. nekada dva najveca talents akademije Sad igraju u kaknju ..
19211921
pa decki imaju samo 20 god. iako su promasili prve transfere vani, ne znaci da ne mogu napraviti karijeru. mladost super ambijent da se razviju, hadzic je vec proigrao i zabio 2, a nije ni pripreme bio prosao
zokora
Ne kazem da nece,ali je ovo veoma lose. Dizali su ga u nebesa i sad nazad u kakanj
Adnanos
Nedaj Boze da mladi igraci traze minutazu koja je neophodna za dalji razvoj igraca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.