11

Komentari (11)

Aldusss
Drzi se ti bureka mali nije lopta za tebe
mido1921
Pištaljku u usta pa ti sudi. Sve odluke protiv tebe pogrešne. Pitarski jade napaćeni.
user1603303812
Nek si ti nenapacen!
PRESEDAN
U Banja Luku na izlet,a gurbetima lomite noge,i bune se.Papci
Brazuka
Mamicu ti ebem seljačku
user1571956549
Placi pifko placi....
pjanke.sa
Cuj on place a vi „veliki Zeljo“ jedva bod izvuko sa 2 crvena i penalom u 94 min hahaahaha jao kakoste smijesan kolektiv.
MLADOST
"Nada se da će stručna komisija za suđenje dobro pregledati sporne situacije" Ma kakva komisija za suđenje Rijade, najvjerovatnije će opravdati sve njegove odluke, a ako ga kojim slučajem kazne, iako za to nema bukvalno nikakve šanse, kaznu će odraditi nakon završetka prvenstva. Sudija Mujic je od strane FSBiH poslan po zadatku na Grbavicu i to se vidjelo tokom čitave utakmice, pa neće svog pulena kažnjavati kad je odradio posao taman onako kako su od njega i zahtijevali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.