Lijepo, jednostavno i efikasno: Liverpool poveo protiv Leedsa

Gol Manea

Lijepo, jednostavno i efikasno: Liverpool poveo protiv Leedsa

E. Škorić

U posljednjem susretu 31. kola Premiershipa Leeds je ugostio Liverpool.

Liverpool poveo na Elland Roadu

Redsi u ovaj meč ulaze kao favoriti nakon tri vezane pobjede i zbog, naravno, pojedinačne kvalitete u odnosu na domaćina, no i Leeds je u seriji od tri pobjede.

Nije još poznato ko će večeras izaći kao pobjednik ovog meča, ali tome su trenutno bliži gosti s Anfielda, koji vode od 31. minute. Trent Alexander-Arnold je asistent, a Sadio Mane siguran realizator.

Maneu je to bio osmi pogodak ove sezone u Premiershipu, a u slučaju pobjede, njegov Liverpool sjest će na četvrto mjesto s 55 bodova, koliko ima i West Ham. Bod manje ima Chelsea, a bod više na trćem mjestu Leicester.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Bielsinog Leedsa tiče, trenutno je na 10. mjestu sa 45 bodova i do kraja će igrati bez ikakvoga pritiska, s obzirom da ne može "ni gore, ni dole".

Gol Manea pogledajte OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi