Maneov agent otkrio šta je Messi tražio prije dvije godine, ali ta želja nije mogla biti ispunjena

Barcelona je pokušala, ali...

Maneov agent otkrio šta je Messi tražio prije dvije godine, ali ta želja nije mogla biti ispunjena

E. Čaušević

Sadio Mane prije nekoliko dana zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Bayerna.

Mane je s minhenskim klubom potpisao trogodišnji ugovor i sigurno će biti ogromno pojačanje, a Bavarci su ga platili Liverpoolu oko 35 miliona eura.

Senegalac je iznenadio sve odlukom da napusti Liverpool nakon šest sezona jer je na Anfieldu bio pored Mohameda Salaha prva zvijezda u klubu. Ipak, odlučio je da je došlo vrijeme za novi izazov, te je prihvatio poziv Bayerna.

Nakon što je Mane završio svoj transfer u njemački klub oglasio se i njegov agent Bacary Cisse koji je otkrio da je prije nekoliko godina Mane bio i na meti Barcelone, ali da taj klub nije imao novca da ga dovede.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Cisse je otkrio da je Lionel Messi bio taj koji je prije dvije godine tražio od čelnika katalonskog kluba da dovedu Manea, te su pregovori čak i počeli tada, ali na kraju od toga nije bilo ništa.

"Leo Messi je od Barcelone zatražio da dovedu Sadija. To se dešavalo u trenucima kada je bila aktuelna ona priča s Messijem i njegovim burofaxom kojim je zatražio odlazak iz kluba. Pregovori su bili započeti, a čak je i Samuel Eto'o bio uključen u cijelu priču. Međutim, ubrzo je postalo jasno da Barcelona nema novca za taj posao", rekao je Cisse.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
kako blentavo ime sadijo a sta mahune, luk, kompir
1 8
vence
Sta je burofax?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi