Angel Di Maria odabrao između Juventusa i Barcelone!

Inostrani mediji izvještavaju

Angel Di Maria odabrao između Juventusa i Barcelone!

Admin Čaušević

Angel Di Maria je odlučio gdje će igrati sljedeće sezone.

Di Maria je sigurno i dalje jedan od najboljih krilnih fudbalera na svijetu i bilo koji tim koji ga angažuje neće pogriješiti s njegovim dovođenjem.

Iskusnom Argentincu je istekao ugovor s PSG-om, a najviše interesa su za njega pokazivali Juventus i Barcelona pošto se radi o prilici koja se ne propušta.

Gazzetta dello Sport i Stampa izvještavaju da je popularni Il Fideo izabrao Juventusov projekat nakon postignutog dogovora.

Di Maria je prije nekoliko dana izjavio da je Juventus najveći klub u Italiji i kako ga Stara dama ozbiljno želi u svojim redovima, pa ova odluka i nije iznenađenje.

I Bianconeri su odlučili da udovolje Di Mariji tako što je dogovorena jednogodišnja saradnja uz godišnju platu od 7 miliona eura.

Cilj ovog 34-godišnjaka je odigrati još jednu sezonu u Evropi kako bi bio u vrhunskoj formi pred Mundijal u Kataru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Od sljedeće sezone plan mu je igrati u Argentini i to za Rosario Central gdje je odlučio i završiti svoju karijeru.

U Evropu je stigao prije 15 godina. Prvi evropski klub mu je bila Benfica, nakon toga je igrao za Real, Manchester United i PSG.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juve10
Zar ga nije Juve odbacio prije 3-4 dana
6 3
Husrefbeg22
odabrao macku! aferim
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi