Sadžid Fazlić: Bosna je iskusnija ekipa ali to će morati dokazati na terenu
Fudbaler Sloge iz Tojšića kaže da će njegov tim sve dati za pobjedu u velikom derbiju

Fudbaler Sloge iz Tojšića pred nedjeljni derbi

Sadžid Fazlić: Bosna je iskusnija ekipa ali to će morati dokazati na terenu

E. Dindić

U nedjelju u okviru Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine svoj susret odigrat će Bosna iz Kalesije i Sloga iz Tojšića.

Duel ova dva tima uvijek je nudio dobar fudbal, borbu do posljednjeg daha na terenu, te uvijek rezultatski neizvjestan susret do samoga kraja.

Sadžid Fazlić biće glavna opasnost u nedjelju po gol domaćina, te svakako fudbaler od kojeg će dosta zavisiti igra Sloge. Kako sam kaže domaćini su iskusnija ekipa, ali on i njegovi saigrači daće sve od sebe da ostvare pozitivan rezultat.

"Ma nemam puno šta da kažem, ja sam osoba koja sve pokazuje na terenu. Bosna ima dosta kvalitetniju ekipu, ali moraće da to pokaže na terenu, jer mi se nećemo predavati. Mi smo jedna jako mlada i neiskusna ekipa, ali sigurno je da ćemo trkom i borbom ostaviti i zadnji atom snage za pobjedu. Jedno je sigurno ko god dođe u nedjelju da prati ovaj susret uživače u dobrom fudbalu, a na kraju neka bolji pobjedi", rekao je Fazlić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Podsjetimo utakmica između Bosne i Sloge na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 15:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi