Safet Nadarević: U Jajce idemo kod sportskih prijatelja da se nadigravamo

Jedinstvo se i dalje nada opstanku

Safet Nadarević: U Jajce idemo kod sportskih prijatelja da se nadigravamo

S. Mlaćo

Jedinstvo se nalazi u vrlo teškoj situaciji, ali kad se posjete trenizi ekipe uoči se, pored predanog rada, jedan zdrav duh, zrači velika pozitiva, a plod toga su srčane igre na utakmicama.

Poznajući bivšeg reprezentativca BiH Safeta Nadarević koji je u istinu bio veliki borac, nema izgubljene lopte, a on to u jednom opuštenom ambijentu, ali i radno prenosi na svoju ekipu.

Uvjek skroman na upit kako će sutra u Jajcu, srdačno odgovara:

"Mi smo ekipa koju su svi otpisali, za mnoge smo već ispali, ali ja sam sportaš u srcu i idemo iz utakmice u utakmicu pokušati nemoguće, a to ostanak u ligi, u Jajce idemo kod sportski prijatelja da se nadigravamo".

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi