Čapljina golom Pervana porazila Jedinstvo

Zaostali meč 16. kola Prve lige FBiH

Čapljina golom Pervana porazila Jedinstvo

Ekipa Čapljine porazila je danas Jedinstvo u Bihaću sa 1:0 u okviru zaostalog meča 16. kola Prve lige Federacije BiH. 

Meč je odigran u veoma teškim uslovima obzirom na snijeg koji ovih dana pada širom Bosne i Hercegovine, a u toj situaciji bolje su se snašli gosti koji su slavili vrijednu pobjedu.

Jedini pogodak na susretu postigao je Perto Pervan i to u drugom poluvremenu. Ovo je za Čapljinu bila osma pobjeda ove sezone kojom se probila na 6. poziciju, dok je Jedinstvo ostalo zakucano za dno sa samo sedam osvojenih bodova nakon 17 odigranih utakmica.

Jedinstvo: Đurić, Šehić, Nuspahić, Jašarević, Dizdarić, Mujagić, Hodžić, Ekren Hodžić, Jazvin, Remić, Radosavljević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljina: Pavlović, Popović, Vulić, Pervan, Zubac, Buhač, Karačić, Dučić, Rodin, Miketek.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije