Đurić: U Jajcu ponoviti pristup iz duela sa Slogom

Golman Jedinstva iz Bihaća

Đurić: U Jajcu ponoviti pristup iz duela sa Slogom

S. Mlaćo

Vjerovatno ni najvjerniji navijači Jedinstva nisu vjerovali da njihov tim može savladati favorizovanu Slogu Simin Han. To se na kraju ipak desilo, te su tri boda ostala u Bihaću.

Sloga je imala svoje šanse u prvom poluvremenu i mogla da riješi pitanje pobjednika, ali je na golu Jedinstva bio Nikola Đurić koji se proslavio sa par sjajnih odbrana.

"Iskreno, vjerovali smo u pozitivan rezultat jer je i Sloga u lošem nizu u drugom dijelu prvenstva. Imali su nešto više posjed lopte, ali sve u svemu mislim da smo zaslužili pobjedu, jer su svi ostavili srce na terenu i dali 200 posto od sebe", prisjeća se Đurić za SportSport.ba nedjeljnog duela.

Novi ispit Bišćani imaju u subotu u Jajcu. Metalleghe igra sjajno u drugom dijelu sezone, a oba tima će tražiti tri boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U Jajcu očekujemo jako tešku utakmicu. Oni su jako kvalitetni što su pokazali prošlu utakmicu protiv Zvijezde, međutim, mi ako ponovo pristup iz utakmice protiv Sloge mislim da rezultat ne može izostati i vjerujem da ćemo ostati neporaženi", dodao je čuvar mreže Jedinstva iz Bihaća Nikola Đurić (24).

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi