Safet Šivšić nova akvizicija Viteza

Bivši omladinski reprezentativac BiH

Safet Šivšić nova akvizicija Viteza · Zvanično

NK Vitez danas je na svojoj zvaničnoj stranici predstavio novo pojačanje za nastavak sezone.

Saradnju sa trenutno posljednjeplasiranom ekipom bh. šampionata je dogovorio 24-godišnji defanzivac Safet Šivšić, koji je u prošlosti bio član omladinskih selekcija reprezentacije BiH. 

Šivšić je ove zime najprije saradnju bio dogovorio sa federalnim prvoligašem TOŠK-om, međutim na kraju je napustio Tešanj i prihvatio poziv Viteza kojem bi u nastavku sezone trebao biti od pomoći u borbu za opstanak.

Pomenuti fudbaler je u svojoj karijeri nosio dresove šest klubova. Karijeru je počeo u Novom Gradu, nakon čega je bio član hrvatskih klubova Dinama i Sesveta, dok je u BiH seniorski fudbal igrao u Travniku, Olimpiku i Čeliku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Viteza su putem zvanične stranice poželjeli dobrodošlicu Šivšiću.

Top Komentari

ShekiA
Dobar igrac,..opstanak vam je osiguran.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti