Saga nije završena: "Modrić mi je rekao da želi preći u Inter"

Oglasio se agent hrvatskog igrača

Saga nije završena: "Modrić mi je rekao da želi preći u Inter"

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić našao se u centru pažnje fudbaleske javnosti nakon špekulacija da će napustiti Real Madrid i potpisati za Inter.

Ekipa Real Madrida koja je pokorila Evropu se lagano rasipa, a nakon odlaska Cristiana Ronalda kraljevski klub bi mogao napustiti i Luka Modrić. Već danima se špekuliše o tome da Modrića u svojim redovima želi Inter, ali je Real Madrid poručio da hrvatski veznjak jednostavno nije na prodaju.

Kraljevski klub je odbio dvije ponude koje su stigle iz Italije, no saga još uvijek nije završena. Nakon svega oglasio se i agent hrvatskog reprezentativca Vlado Lemić koji je izjavio da mu je Modrić rekao da želi da ide u Inter. Modrić je priznao da mu je želja da svoju karijeru nastavi u italijanskoj Seriji A.

"Luka mi je jasno rekao da želi biti zvijezda u Seriji A i to u dresu Intera. Ponuda je još uvijek tu, ali naravno da se pita i Real Madrid. Treba poštovati što ga ne žele pustiti, ali mislim da bi trebali poslušati i ono što Modrić želi. Do kraja prelaznog roka ima još nekoliko sedmica i vidjet ćemo šta će se desiti", rekao je Lemić za španske medije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi