33

Komentari (33)

Šulc
Ma neznacì da lose komentare o Musemicu pisu horde neki ljakse nemojte se paliti molim vas i psovati Musemija do titule abg a Zrinski pusi ga i ove i narednih
Fcs
OD SADA ĆEMO BITI SUVERENI VLADARI BH FUDBALA(MOŽE I NOGOMETA-DA VIŠE BOLI) NAREDNIH 100 GODINA. SARAJEVO ŠAMPION!!!
chs1975mostar
husref je dobar i neznam STA kome smeta?? ako se ne varam tri titule je uzeo sa Sarajevom kao treber!!i jednu kao igrac!!da u velezu ima vakvog !! bio bih ko Ferguson u manc.un!! Sarajevo je prijateljski klub ?!!ovo samo dusmani vako mogu pisati!!! ni jedan normalan ni zeljinovac,,slobodinovac,,celikovac,,velezovac!! nemoze vakvu mrznju imati ko ovde sto evo neki pisu!!!to je ono sto vec dugo pisem!! jedina prava MRZNJA je izmedju veleža i svinjskog!! i nema gore zumre od LATINA//ŠKUUTORA!! klubovi iz 6/torke((Sarajevo,, zeljo celik sloboda borac velež)),,su klubovi koji mogu imati medzsobni rivalitet i PARIRITET,al ne i mrznju!! vjerujete mi da su najgori Latini!!!! evo pogledajte kroz samo zadnjih 25 god!!!! svinjski kosto mrzi veleža tako mrzi i ove gore klubove iz 6/torke!! svaku su titulu kupili,,sto politički sto parama!!al vise nema,,!! proslo je vrijeme Latina!! trebaju se 6/torka u iduce 3godine ujediniti i za sva vremena svinjski izbaciti iz lige u treću!!jer i traze treci!! LP ? 6/torki!! prijateljskim klubovima!!
Robijasis1000
Sve si u pravu ali brate u Banjaluku ko ode zna kakvi su njihovi navijaci , ne mere vlah valjat da ga jebes
rehaTZ
VelaHavle
Rumenko iz Visokog, seljacina Jahic, na teskim aparatima
MNON
Jedan je Husref ?

Komentar i 14 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Analiticar
Glupe balije. Umjesto da naprave neki iskorak oni nastavljaju po starom. Ovaj zvezdin seljacina ce im opet ddovoditi one koji mu plate da igraju a oni nek se kolju medjusobno. Naprijed Zrinja, nastavi vladati usranom ligom i drzavom!
bistrik87
haha kakav zrinja nema vise covica, politicki piuni obicni
bistrik87
koje kome platio ? rekla kazala to mahalskom klubu pricaj mi smo nesto drugo
MNON
Ma dabogda ti sam sebi brata napravio picko jedna, nabijem i tebe i svinjski
Analiticar
Vi ste nesto drugo? hahahahaha Vi ste obicna igracka u rukama polupismenih kriminalaca i menadzera u pokusaju. Sad ce vam ovaj cetnicki pobratim opet dovoditi igrace koji ce morati igrati a vasa djeca ce trunuti na tribinama. GLUPE BALIJE!
MNON
Pusi ba kurac imas svoj svinjski i drzi se toga
VelaHavle
Hahahah mamu li ti ustasku jbm... cuj nastavi vladati, a ligom vlada covjek kojeg blatis.... al zato ti ja i husref jbmo mater i sestru u pi*cke

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Analiticar
Ti opet psujes a? Jebem ti markale i sehide
Rizzle84
Haj ti malo stani sa strane i podudlaj koji obrezani kurac
Bhf
Halo analiticar!!!Rezultati sve pokazuju,nikad nemjanjas one koji su uspjesni u bilo cemu, ali za markale i sehide ima da ti jebemo i gospu i Medjuorje i i pavelic antu i prlice i cak i Kolindu.
Fcs
I ti popuši kitu.
Fcs
Mama ti trune u grobu s kitom u labrnji.
Dobojlija
Popij praljkovacu seronaliticaru ,tvoj hsk svinjski nece vise vladati
Dobojlija
Jebemo mi tebi bleiburg ,covica plenkovica ,a najvise onog usranog poglavnika
Dobojlija
Trunit ce svinjski sa onim glupim ultrasima na tribinama
krste11
Div iz šehera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.