Saga se nastavlja: Roma demantovala italijanske medije

Juventus nije aktivirao otkupnu klauzulu Pjanića

Saga se nastavlja: Roma demantovala italijanske medije

Endin Čaušević

U italijanskim medijima jutos se pojavila informacija da je Juventus platio 38 miliona eura i aktivirao otkupnu klauzulu za Miralema Pjanića.

Nakon što su skoro svi mediji u Italiji objavili vijest da je aktuelni prvak Serije A aktivirao otkupnu klauzulu bh. igrača oglasili su se i čelni ljudi rimske ekipe. Iz Rome su demantovali da je Juventus aktivirao otkupnu klauzulu za Pjanića.

"Roma demantuje današnja pisanja italijanskih medija da je Juventus aktivirao otkupnu klauzulu Miralema Pjanića. Ova priča nema nikakve osnove", saopštili su iz Rome.

Pjanić je ove sezone na meti mnogih evropskih klubova, te će Romi biti jako teško da ga zadrži u ekipi na kraju ove sezone. Iako je Roma demantovala današnja pisanja medija u Italiji mnogi vjeruju da će bh. reprezentativac svoju karijeru nastaviti u Staroj dami.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma večeras igra utakmicu posljednjeg kola italijanske Serije A na gostovanju protiv Milana. Utakmica na San Siru igra se od 20:45 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti