Sagna želi Hazarda u Arsenalu

Sagna želi Hazarda u Arsenalu

Midhat Šljivak

Defanzivac Arsenala Bacary Sagna smatra kako bi belgijski reprezentativac Eden Hazard trebao preći u Arsenal, a ne u njihove velike rivale Tottenham, koji je veoma blizu dovođena Hazarda.

Belgijski fudbaler je već potvrdio da će na kraju sezone napustiti Lille, te preći u Premiership, a kao najizglednija oocija spominje se Tottenham. 

 

Ipak, Sagna vjeruje kako bi prelaskom u Spusrse Hazard napravio veliku grešku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Mislim da bi bila velka greška ako bi potpisao za Tottenham. Prtio sam nejgove utakmice i moram reći da je Hazard fantastičan fudbaler. Mora izabrati klub čiji u stil igre odgovara, a najbolji izbor po njega bi bio Arsenal", rekao je Sagna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.